Functieomschrijving
Als administratief medewerker bij La CaZa ben je het aanspreekpunt voor alle klanten die diensten afnemen bij ons. Telefonisch en via e-mail komen er dagelijks aanvragen binnen voor catering, feesten en zaalverhuur. Je informeert klanten over de mogelijkheden, stemt af met collega’s van de bar/keuken en maakt offertes en huurovereenkomsten. Je houdt gedurende het hele proces contact met klanten. Je beheert de agenda van La CaZa en overlegt met de medewerker die het rooster maakt.

Bij La CaZa staat leren centraal. Het gaat er niet om dat je alles al kan maar dat je openstaat om je te ontwikkelen als mens en in je functie.

    • Als administratief medewerker leer je zelfstandig te werken, je leert contact onderhouden met klanten, alle afspraken bij te houden en te verwerken in een planning voor het bedrijf.
    • Binnen het bedrijf kun je leren samenwerken, overleggen, feedback geven/ontvangen, vergaderen en wat je rol kan zijn binnen een bedrijf.
  • Persoonlijk kun je leren hoe je bent in een werkomgeving, waar je goed in bent en hoe je jouw persoonlijke vaardigheden kunt gebruiken in je werk.

Administratief medewerker is een functie op vrijwillige basis binnen het leer/werktraject van La CaZa. We werken vanuit waarde uitwisseling. Je brengt hulp door versterking aan te bieden en je haalt hier zelf uit wat jij nodig hebt voor je eigen ontwikkeling. Daarnaast is er coaching en zijn er cursussen waaraan je kunt deelnemen.

Functie-eisen
Wij zijn op zoek naar iemand die representatief is, klanten mondeling en schriftelijk correct te woord kan staan en dienstverlenend ingesteld is. Verder kun je zelfstandig werken, instructies opvolgen/afspraken nakomen. Je kan overweg met een computer, bent goed in Nederlands en je houdt ervan om afspraken duidelijk op papier te zetten.

Arbeidsvoorwaarden
Het betreft een vrijwilligersovereenkomst. De onkostenvergoeding vindt plaats volgens het vrijwilligersreglement met een maximum van €0,50 per uur.

Informatie en sollicitatie
Wanneer deze vacature je aanspreekt kun je je sollicitatiebrief met cv sturen naar: administratie@la-caza.nl. Na beoordeling van je brief en cv krijg je van ons een reactie en kun je uitgenodigd worden voor een gesprek. Voor vragen over de functie of de procedure kun je contact opnemen met Alex Klok: 030-6061111.

Op dinsdag van 10.00 tot 11.00 uur kun je zonder afspraak langskomen voor informatie.