La Caza verzorgt een hoop leuke activiteiten. In het onderstaande schema kunt u zien wat er dagelijks bij ons te doen is.
Kijk in het onderstaand menu voor meer informatie over de diverse activiteiten. Klik op de activiteit om naar de bijbehorende pagina te gaan.

Maandag

Op dit moment zijn er op maandag geen vaste activiteiten.

Dinsdag
Nederlandse les 10.00-11.30 uur
De conversatielessen Nederlands zijn gericht op migrantenvrouwen die de Nederlandse taal nog niet goed beheersen. We oefenen onder andere met spreekvaardigheid.

Samen creatief & kledingreparatie 11.30-15.00 uur
‘Samen creatief’ is bedoeld voor vrouwen in de wijk Fokkesteeg die graag nieuwe contacten willen maken. Op het programma staat onder andere breien, naaien en het maken van een praatje onder het genot van een kopje thee. Heeft u kleding waarvoor een aanpassing of reparatie noodzakelijk is, dan kun je bij de dames terecht. Er wordt een kleine vergoeding gevraagd.

Diner 17.00-18.00 uur
Wist u dat u bij La Caza heerlijk kunt lunchen én dineren? Wij serveren een uitgebreid en heerlijk driegangendiner op dinsdag en donderdag.

Huiswerkbegeleiding 19.00-21.00 uur
Balans Nieuwegein biedt huiswerkbegeleiding aan middelbare scholieren, voor alle klassen en niveaus. Met als doel verantwoordelijkheid en werkhouding ontwikkelen.

Sjoelen 20.00-22.00 uur
Sjoelclub Nieuwegein is elke dinsdagavond actief in La Caza. Sjoelen is een oer-Hollands gezelschapsspel waarbij de spelers in drie beurten 30 schijven door vier kleine gleufjes op het einde van de plank moeten schuiven. Sjoelclub Nieuwegein is de sjoelclub in onze regio.

Woensdag
Computer corner 14.00-16.00 uur
Wilt u leren e-mailen, Facebooken, whatsappen of eenvoudig een brief op de computer maken?
Dit alles en nog veel meer andere zaken kunt u leren in de Computer Corner van Balans Nieuwegein.

NA meeting 19.30-20.30 uur
In La Caza vinden wekelijks meetings plaats van NA, Anonieme Verslaafden (Narcotics Anonymous). NA is een zelfhelpgroep en werkt met een twaalfstappen programma voor verslavingen aan middelen zoals drugs, medicijnen en alcohol.

Donderdag
Diner 17.00-18.00 uur
Wist u dat u bij La Caza heerlijk kunt lunchen én dineren? Wij serveren een uitgebreid en heerlijk driegangendiner op dinsdag en donderdag.

Jamsessies 19.30-21.30 uur (om de week, oneven weken)
In de oneven weken op de donderdag kunt u bij ons komen jammen. We hebben een eigen podium. Er zijn verschillende instrumenten. ook zijn er versterkers alleen de gitaar moet je zelf meenemen.

Keramiek 19.30-22.00 uur
Julia Merkelijn geeft elke donderdag met veel enthousiasme keramiekles in La Caza. Julia heeft jarenlange boetseerervaring en werkt zelf veel met keramiek, glazuur en/of acryl. Kom een keer meedoen!

Vrijdag
Tai Chi 15.00 – 17.00