Functieomschrijving
Als barmedewerker ben je het eerste gezicht voor onze klanten. Je begroet klanten en begeleid ze naar hun zalen. Met je team zorg je ervoor dat de zalen schoon zijn en klaarstaan. Je verzorgt de drankjes voor de zalen, de bar en het terras. Afhankelijk van de dienst die je draait verzorg je de uitgifte van de lunch of het buffet. In de avonden en in het weekenden is La CaZa open.

Bij L staat leren centraal. Het gaat er niet om dat je alles al kan maar dat je openstaat om je te ontwikkelen als mens en in je functie.

    • Als barverantwoordelijke leer je om klanten op een professionele manier te bedienen. Je leert de basisvaardigheden en regels voor bediening. Je leert samenwerken, plannen en vooruitdenken en aansturen.
    • Binnen het bedrijf kun je leren samenwerken, overleggen, feedback geven/ontvangen, vergaderen en wat je rol kan zijn binnen een bedrijf.
  • Persoonlijk kun je leren hoe je bent in een werkomgeving, waar je goed in bent en hoe je jouw persoonlijke vaardigheden kunt gebruiken in je werk.

Barverantwoordelijke is een functie op vrijwillige basis binnen het leer/werktraject van La CaZa. We werken vanuit waarde uitwisseling. Je brengt hulp door versterking aan te bieden en je haalt hier zelf uit wat jij nodig hebt voor je eigen ontwikkeling. Daarnaast is er coaching en zijn er cursussen waaraan je kunt deelnemen.

Functie-eisen
Voor deze functie zoeken wij mensen die het leuk vinden om onze klanten een onvergetelijke tijd te bezorgen. Ben jij klantgericht en maak je graag contact met mensen? Ben je representatief en hou je ervan om lekker door te werken, heb je overzicht en de rust om mensen mee te nemen in je werk dan is barverantwoordelijke echt iets voor jou.

Arbeidsvoorwaarden
Het betreft een vrijwilligersovereenkomst. De onkostenvergoeding vindt plaats volgens het vrijwilligersreglement met een maximum van €0,50 per uur.

Informatie en sollicitatie
Wanneer deze vacature je aanspreekt kun je je sollicitatiebrief met cv sturen naar: administratie@la-caza.nl. Na beoordeling van je brief en cv krijg je van ons een reactie en kun je uitgenodigd worden voor een gesprek. Voor vragen over de functie of de procedure kun je contact opnemen met Alex Klok: 030-6061111.

Op dinsdag van 10.00 tot 11.00 uur kun je zonder afspraak langskomen voor informatie.