Functieomschrijving
Als beleidsmedewerker draag je zorg voor het uitwerken van de processen van het Wijkhuis. In deze functie werk je achter de schermen aan werkinstructies, regels en protocollen. Je zorgt dat alle processen up-to-date zijn en duidelijk omschreven voor medewerkers en klanten. Je zorgt voor eenduidigheid in de lay-out en dat de instructie mappen werkbaar zijn.  

Bij La CaZa staat leren centraal. Het gaat er niet om dat je alles al kan maar dat je openstaat om je te ontwikkelen als mens en in je functie.

    • Als beleidsmedewerker leer je zelfstandig te werken, je leert processen uitwerken en zorgen dat ze up-to-date blijven.
  • Binnen het bedrijf kun je leren samenwerken, overleggen, feedback geven/ontvangen, vergaderen en wat je rol kan zijn binnen een bedrijf.

De functie van beleidsmedewerker is een functie op vrijwillige basis binnen het leer/werktraject van La CaZa. We werken vanuit waarde uitwisseling. Je brengt hulp door versterking aan te bieden en je haalt hier zelf uit wat jij nodig hebt voor je eigen ontwikkeling. Daarnaast is er coaching en zijn er cursussen waaraan je kunt deelnemen.

Functie-eisen
Wij zijn op zoek naar iemand die zich helemaal vindt in het uitwerken van werkzaamheden op papier. Ben jij precies, kun je goed overweg met een computer en kun je zelfstandig werken? Ben je goed in de Nederlandse taal en vind je het leuk om te zorgen dat de afspraken goed beschreven staan, dan is beleidsmedewerker een functie voor jou.

Arbeidsvoorwaarden
Het betreft een vrijwilligersovereenkomst. De onkostenvergoeding vindt plaats volgens het vrijwilligersreglement met een maximum van €0,50 per uur.

Informatie en sollicitatie
Wanneer deze vacature je aanspreekt kun je je sollicitatiebrief met cv sturen naar: administratie@la-caza.nl. Na beoordeling van je brief en cv krijg je van ons een reactie en kun je uitgenodigd worden voor een gesprek. Voor vragen over de functie of de procedure kun je contact opnemen met Alex Klok: 030-6061111.

Op dinsdag van 10.00 tot 11.00 uur kun je zonder afspraak langskomen voor informatie.