Leen boeken gratis bij ons dankzij Boekspots!
 Ja, echt waar. La CaZa heeft heel veel boeken, verzameld in een grote kast, en die boeken kun je gratis lenen. Het idee is afkomstig van Boekspots. Dit is een initiatief van de bibliotheken die op deze manier het delen en lezen van boeken tussen gebruikers wil ondersteunen.
In heel Nederland zijn scholen, verzorgingshuizen, wijkhuizen e.d. lid van Boekspots.

Boeken lenen en afgeven
Naast het gratis lenen van boeken, kun je ook boeken uit je eigen collectie bij ons afgeven. Op deze manier kunnen anderen weer genieten van jouw boek(en). Je leest een boek en je deelt een boek wanneer je dat wilt! We hebben geen leden, iedereen mag bij ons binnenlopen voor een boek. Het maximaal aantal dat je mag lenen is drie boeken. Er is geen uiterste inleverdatum, maar het is natuurlijk wel de bedoeling dat de boeken weer bij ons ingeleverd worden.

Wat hebben wij zoal?
Wij hebben echt voor elk wat wils, van Nederlandse topliteratuur tot werken uit de wereldliteratuur én boeken over dieren, recepten etc.

Enkele voorbeelden:

• Nederlandse literatuur – Martin Bril, Marc de Hond en W.F. Hermans.
• Wereldliteratuur – Khaled Hosseini en Choga Regina Egbeme.

Mocht u nog kinderboeken hebben die overbodig zijn geworden, lever ze dan bij ons in. Ze krijgen een mooie plaats in onze boekenkast.

Meer weten over Boekspots?
www.boekspots.nl

boeken

Facebook Comments