Catering
Lunchvergadering en op zoek naar betaalbare catering? Dan bent u bij La Caza aan het juiste adres. Heerlijke broodjes voor een scherpe prijs!
Wij verzorgen ook uw (gekoelde) dranken en bij een gezonde lunch mag fruit natuurlijk niet ontbreken. Op verzoek is de lunch uit te breiden met een heerlijke huisgemaakte soep* of salade.

Assortiment
In ons assortiment natuurlijk de klassiekers als broodjes ham en kaas en wat dacht u van een broodje kipfilet met kruidenkaas? Halal beleg en vegetarische vleeswaren kunt u ook bij ons bestellen. U heeft keuze uit bruine of witte broodjes die wij dagelijks vers laten bakken door de warme bakker. Tevens is het mogelijk glutenvrij brood te bestellen (graag uiterlijk 4 werkdagen van tevoren doorgeven). Op het bestelformulier vindt u een overzicht van ons gehele assortiment. Heeft u een specifiek dieet of andere bijzondere wensen dan kunt u altijd met ons overleggen.

Hapjes
Uiteraard verzorgen wij ook graag de catering voor iedere andere bijeenkomst, bijzondere gelegenheid of activiteit. Een bittergarnituur* en diverse koude hapjes, zoals bijvoorbeeld een heerlijke wrap met zalm en crème fraîche behoren ook tot de mogelijkheden.
La CaZa verzorgt de catering zonder extra kosten als u bij ons een zaal huurt. Heeft u vragen, bel of mail gerust: 030-6061111 of administratie@la-caza.nl. 

* alleen mogelijk indien u gebruik maakt van onze catering in La CaZa

lunch-500x320