Functieomschrijving
Als chauffeur bezorg je cateringopdrachten bij de klanten en haal je bestellingen op bij winkels. Chauffeurs worden ingepland op dagen dat er catering is of als er bestellingen moeten worden gehaald bij een winkel. Je rijdt zelfstandig naar de klant of de winkel om spullen te leveren of te halen.

Bij Wijkhuis De Steeg staat leren centraal. Het gaat er niet om dat je alles al kan maar dat je openstaat om je te ontwikkelen als mens en in je functie.

    • Als chauffeur leer je de logistieke planning, en klantgericht bezorgen.
    • Binnen het bedrijf kun je leren samenwerken, overleggen, feedback geven/ontvangen, vergaderen en wat je rol kan zijn binnen een bedrijf.
  • Persoonlijk kun je leren hoe je bent in een werkomgeving, waar je goed in bent en hoe je jouw persoonlijke vaardigheden kunt gebruiken in je werk.

Chauffeur is een functie op vrijwillige basis binnen het leer/werktraject van La CaZa. We werken vanuit waarde uitwisseling. Je brengt hulp door versterking aan te bieden en je haalt hier zelf uit wat jij nodig hebt voor je eigen ontwikkeling. Daarnaast is er coaching en zijn er cursussen waaraan je kunt deelnemen.

Functie-eisen
Wij zijn op zoek naar iemand die representatief is en klanten correct te woord kan staan.  Ben je in het bezit van een rijbewijs en vind je het leuk om zelfstandig rond te rijden om bestellingen te bezorgen of op te halen? Vind je het fijn om flexibel inzetbaar te zijn of wil je wel op oproepbasis werken, dan is chauffeur voor La CaZa een leuke functie voor jou.

Arbeidsvoorwaarden
Het betreft een vrijwilligersovereenkomst. De onkostenvergoeding vindt plaats volgens het vrijwilligersreglement met een maximum van €0,50 per uur.

Informatie en sollicitatie
Wanneer deze vacature je aanspreekt kun je je sollicitatiebrief met cv sturen naar: administratie@la-caza.nl. Na beoordeling van je brief en cv krijg je van ons een reactie en kun je uitgenodigd worden voor een gesprek. Voor vragen over de functie of de procedure kun je contact opnemen met Alex Klok: 030-6061111.

Op dinsdag van 10.00 tot 11.00 uur kun je zonder afspraak langskomen voor informatie.

Facebook Comments