Wist u dat u bij La CaZa heerlijk kunt lunchen én dineren?

Lekker en betaalbaar buiten de deur lunchen? Dan zit u bij La CaZa goed! Van maandag tot en met vrijdag kunt u diverse broodjes bestellen. Ons team staat graag klaar om voor u een heerlijke lunch te verzorgen.

Lunch (11.30 – 14.00 uur)

Maak uw vergadering compleet met een heerlijke lunch. Bestel van onze lunchkaart of reserveer een van onze lunchbuffetten (vanaf 4 personen). Uw vergadering afsluiten met een borrel en hapjes behoort ook tot de mogelijkheden.

Broodbuffet standaard
Prijs per persoon € 4,50
Het lunchbuffet bestaat uit harde en zachte broodjes met beleg*. Een soep of salade en een snack (kroket, frikandel, kaassoufflé). Daarnaast wordt er halfvolle melk, karnemelk en thee geserveerd.

Broodbuffet luxe
Prijs per persoon  € 6,50

Het luxe lunchbuffet bestaat uit harde en zachte broodjes met beleg*. Een soep, salade, wrap zalm, spiesje tomaat/mozzarella/basilicum, diverse soorten fruit (appel, mandarijn, banaan). Daarnaast wordt er halfvolle melk, karnemelk en thee geserveerd.

* Verschillende soorten jam, kalkoenfilet, ham, jonge- en oude kaas, vegetarische boterhamworst, eiersalade, tonijnsalade en een gekookt ei.
** Glutenvrije opties mogelijk.