Functieomschrijving
Afdeling financiën van La CaZa houdt zich bezig met inkoop en voorraadbeheer, kas tellen, boekhouding, facturatie en debiteurenbeheer. Als medewerker financiën ben je actief op een of meerdere gebieden binnen deze afdeling.

Bij Wijkhuis De Steeg staat leren centraal. Het gaat er niet om dat je alles al kan maar dat je openstaat om je te ontwikkelen als mens en in je functie.

    • Als medewerker financien leer je zelfstandig te werken, je leert financiële gegevens bij te houden en te analyseren. Je leert het bedrijf te zien vanuit een financieel kader.
    • Binnen het bedrijf kun je leren samenwerken, overleggen, feedback geven/ontvangen, vergaderen en wat je rol kan zijn binnen een bedrijf.
  • Persoonlijk kun je leren hoe je bent in een werkomgeving, waar je goed in bent en hoe je jouw persoonlijke vaardigheden kunt gebruiken in je werk.

Medewerker financiën is een functie op vrijwillige basis binnen het leer/werktraject van La CaZa. We werken vanuit waarde uitwisseling. Je brengt hulp door versterking aan te bieden en je haalt hier zelf uit wat jij nodig hebt voor je eigen ontwikkeling. Daarnaast is er coaching en zijn er cursussen waaraan je kunt deelnemen.

Functie-eisen
Voor deze functie zoeken wij mensen die houden van rekenen, het leuk vinden om gegevens bij te houden en deze te analyseren. Ben jij een pietje-precies en kan je netjes werken? Wil je altijd dat het onder de streep klopt of vind je het leuk om zo goedkoop mogelijk in te kopen, dan is dit de functie voor jou.

Arbeidsvoorwaarden
Het betreft een vrijwilligersovereenkomst. De onkostenvergoeding vindt plaats volgens het vrijwilligersreglement met een maximum van €0,50 per uur.

Informatie en sollicitatie
Wanneer deze vacature je aanspreekt kun je je sollicitatiebrief met cv sturen naar: administratie@la-caza.nl. Na beoordeling van je brief en cv krijg je van ons een reactie en kun je uitgenodigd worden voor een gesprek. Voor vragen over de functie of de procedure kun je contact opnemen met Alex Klok: 030-6061111.

Op dinsdag van 10.00 tot 11.00 uur kun je zonder afspraak langskomen voor informatie.