Functieomschrijving
De koks in La CaZa houden zich bezig met het maken van lunch buffetten, diners en verzorgen van de catering. Als keukenverantwoordelijke ben je in staat om in een team te werken en collega’s mee te nemen in je werk. Je leert of kent de HACCP (hygiënecode) regels en zorgt dat deze worden nageleefd. Je kan het overzicht behouden in de keuken en kan de taken verdelen zodat het eten op tijd klaar is.

Bij La CaZa staat leren centraal. Het gaat er niet om dat je alles al kan maar dat je openstaat om je te ontwikkelen als mens en in je functie.

    • Als keukenverantwoordelijke leer je overzicht te behouden in een keuken, je leert de HACCP toepassen en overbrengen en leert hoe je mensen kan meenemen in de werkzaamheden.
  • Binnen het bedrijf kun je leren samenwerken, overleggen, feedback geven/ontvangen, vergaderen en wat je rol kan zijn binnen een bedrijf.

Persoonlijk kun je leren hoe je bent in een werkomgeving, waar je goed in bent en hoe je jouw persoonlijke vaardigheden kunt gebruiken in je werk.

Keukenverantwoordelijke is een functie op vrijwillige basis binnen het leer/werktraject van La CaZa. We werken vanuit waarde uitwisseling. Je brengt hulp door versterking aan te bieden en je haalt hier zelf uit wat jij nodig hebt voor je eigen ontwikkeling. Daarnaast is er coaching en zijn er cursussen waaraan je kunt deelnemen.

Functie-eisen
Voor deze functie zoeken wij mensen met een passie voor koken en organisatorische ambities. Vind jij het leuk om eten te bereiden, ken je de HACCP regels of wil je ze leren en toepassen, en vind je het fijn om met een team ervoor te zorgen dat de kanten van La Caza elke keer weer tevreden en voldaan naar huis gaan? Ben je in staat om het overzicht te behouden, mensen enthousiast te maken en mensen mee te nemen in jouw planning, dan is de functie van keukenverantwoordelijke echt iets voor jou.

Arbeidsvoorwaarden
Het betreft een vrijwilligersovereenkomst. De onkostenvergoeding vindt plaats volgens het vrijwilligersreglement met een maximum van €0,50 per uur.

Informatie en sollicitatie
Wanneer deze vacature je aanspreekt kun je je sollicitatiebrief met cv sturen naar: administratie@la-caza.nl. Na beoordeling van je brief en cv krijg je van ons een reactie en kun je uitgenodigd worden voor een gesprek. Voor vragen over de functie of de procedure kun je contact opnemen met Alex Klok: 030-6061111.

Op dinsdag van 10.00 tot 11.00 uur kun je zonder afspraak langskomen voor informatie.