Lunch en diner
Wist u dat u bij La CaZa heerlijk kunt lunchen én dineren? Elke werkdag serveren wij op afspraak en vanaf 5 personen een uitgebreid lunchbuffet. Op dinsdag en donderdag kunt u genieten van een heerlijk driegangendiner à €7,80. Heeft u een Nieuwegein stadspas dan krijgt u 50% korting en betaalt u dus slechts €3,90.

Lunchbuffet
Het lunchbuffet bestaat uit brood met hartig en zoet beleg naar keuze. Daarnaast wordt er iets extra’s geserveerd, bijvoorbeeld een huisgemaakte soep of salade, of een kroket.

Diner
Een heerlijk driegangenmenu dat door onze koks vers wordt bereid. Bij elk diner is er een vegetarisch alternatief. Het diner wordt geserveerd vanaf 17.30 uur. Reserveren is gewenst; uiterlijk tot 14.00 uur op de desbetreffende dag. Mail uw reservering naar administratie@la-caza.nl of bel 030-6061111.
Het menu wordt tijdig gepubliceerd op onze website. Kijk hier voor het menu van deze week.

Eten (overig)
U kunt ook bij ons binnenstappen voor een broodje kroket, en dat voor maar €2,-. We hebben uiteraard meer broodjes met het juiste beleg. Bijvoorbeeld met kaas, ham of frikandel. Snacks zijn ook zonder broodje verkrijgbaar en kosten dan nog slechts €1,25.

Bij mooi weer kunt u ook genieten op ons fijne terras. Geniet nog na van uw lunch of diner met een lekkere cappuccino, Wiener melange of een kopje thee. 

Bar
Natuurlijk bent u ook van harte welkom voor een kopje thee, fris of bijvoorbeeld een alcoholische drank. Voor een kopje koffie van vers gemalen bonen betaalt u slechts €1,30!  De meeste frisdranken zijn eveneens laag geprijsd.
De bar is geopend van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur. In de avonduren zijn de openingstijden van de bar aangepast aan de activiteiten.