Nieuwegein Stadspas
Bent u in het bezit van de Nieuwegein Stadspas? Dan kunt u bij ons extra voordelig eten én met flinke korting deelnemen aan een aantal activiteiten! Hieronder vind u een overzicht.

Heeft u geen Stadspas maar wilt u weten of u hier voor in aanmerking komt? De pas is er voor inwoners van Nieuwegein met een laag inkomen. Kijk voor meer informatie en hoe u deze kunt aanvragen op: www.nieuwegeinstadspas.nl

Lunchen en dineren
Bij La CaZa kunt u lunchen en dineren. Wij serveren een uitgebreid lunchbuffet en heerlijk driegangendiner op dinsdag, donderdag en vrijdag. Met de Nieuwegein Stadspas krijgt u 50% korting en betaalt u slechts €1,50 voor de lunch en €3,- voor het diner.

Keramiek
Iedere donderdagavond verzorgt Julia Merkelijn keramieklessen. Met de Stadspas krijgt u korting op het lesgeld. Nadere informatie over de exacte korting volgt zo spoedig mogelijk. Klei is te koop voor €8 per pak.

Zelfverdediging
Sensei Barth Sende geeft zelfverdedigingslessen op dinsdagavond. Stadspashouders krijgen 50% korting. U betaalt slechts €10,- per maand. De lessen gaan van start bij voldoende aanmeldingen.

Gratis huiswerkbegeleiding
Middelbare scholieren (alle klassen en niveaus) met een Stadspas kunnen iedere dinsdagavond gratis huiswerkbegeleiding krijgen (normaal tarief €40,- per half schooljaar). De huiswerkbegeleiding wordt verzorgd door Balans Nieuwegein.

 

 

Nieuwegein Stadspas

Facebook Comments