Nieuwegein Stadspas
Bent u in het bezit van de Nieuwegein Stadspas? Dan kunt u bij ons extra voordelig eten én met flinke korting deelnemen aan een aantal activiteiten! Hieronder vind u een overzicht.

Heeft u geen Stadspas maar wilt u weten of u hier voor in aanmerking komt? De pas is er voor inwoners van Nieuwegein met een laag inkomen. Kijk voor meer informatie en hoe u deze kunt aanvragen op: www.nieuwegeinstadspas.nl

Lunchen en dineren
Bij La Caza kunt u lunchen en dineren. Wij serveren een uitgebreid en heerlijk 3-gangen diner op dinsdag en donderdag. Met de Nieuwegein Stadspas krijgt u 50% korting en betaalt u slechts €3,90 voor het diner.

Keramiek
Iedere donderdagavond verzorgt Julia Merkelijn keramieklessen. Met de Stadspas krijgt u korting op het lesgeld. Nadere informatie over de exacte korting volgt zo spoedig mogelijk. Klei is te koop voor €8 per pak.

Gratis huiswerkbegeleiding
Middelbare scholieren (alle klassen en niveaus) met een Stadspas kunnen iedere dinsdagavond gratis huiswerkbegeleiding krijgen (normaal tarief €40,- per half schooljaar). De huiswerkbegeleiding wordt verzorgd door Balans Nieuwegein.

 

 

Nieuwegein Stadspas