Officiële opening van de Buurtkamer

Uncategorized

Wethouder Jan Kuiper opent op zaterdag 12 januari om 14.00 uur in La CaZa de Buurtkamer van het project Betere Buurten. De opening maakt onderdeel uit van het buurtevent. De Buurtkamer is een plek in La CaZa waar u dit jaar terecht kunt met allerlei vragen en ideeën voor vernieuwing van de buurt Schansen Noord (project Betere Buurten). De Buurtkamer is voor dit doel elke maandagochtend en woensdagmiddag open. Op maandag van 09.00 tot 12.00 uur en op woensdag van 12.00 tot 15.30 uur.

Ook gebruik door Wijknetwerk Fokkesteeg en buurtsportcoach
Het Wijknetwerk is elke dinsdag van 13.30 tot 16.00 uur in de Buurtkamer aanwezig. Bewoners van Fokkesteeg kunnen er terecht om informatie over de wijk te krijgen of te geven. Of om gezellig een praatje maken. Het Wijknetwerk is er ook om ideeën en initiatieven die bewoners voor de wijk, buurt of straat willen opzetten te ondersteunen.

Buurtsportcoach Sander Tuitel van Sport ID is er elke donderdag van 14.00 tot 16.00 uur. Wil je (meer) gaan sporten maar weet je niet waar? Of weet je niet goed welke sport bij je past? Kom dan naar de beweegintake!

Comments are closed.