Zaalverhuur
Bij La CaZa kunt u een zaal huren voor feesten, vergaderingen, presentaties of andere activiteiten. La CaZa beschikt over 5 zalen die wat betreft indeling, afmeting en afwerking verschillend zijn. In iedere zaal is het mogelijk een presentatie te geven met een beamer (geprojecteerd op een witte muur), welke bij ons te huur is. Ook is het mogelijk een flipover, statafels en een muziekinstallatie te huren. Alle zalen zijn rolstoeltoegankelijk.

Catering
Uiteraard kunt u ook gebruik maken van onze catering. Voor koffie en thee, een uitgebreide lunch tijdens uw vergadering of hapjes bij uw presentatie, het is allemaal mogelijk.

Reserveren
Indien u een zaal wilt huren kunt u uw reserveringsaanvraag mailen naar: administratie@la-caza.nl. Onze checklist (zie kader hieronder) kan hierbij handig zijn. U vindt hier alle benodigde informatie overzichtelijk bij elkaar. Na ontvangst van uw reserveringsaanvraag nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op of de door u gewenste zaal beschikbaar is. De zalen zijn op werkdagen te huur. Op dinsdag, donderdag en vrijdag van 9.00 tot 22.30 uur. De overige dagen van 9.00 tot 17.00 uur en van 19.00 tot 22.30 uur.

De zaal is kosteloos te annuleren indien u dit uiterlijk 24 uur van tevoren doorgeeft. Annuleert u later dan zijn wij genoodzaakt de volledige kosten in rekening te brengen.

Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend de zalen bezichtigen, neem contact op via: 030-6061111 of mail ons: administratie@la-caza.nl.
Voor de reserveringen van feestjes en partijen hanteren wij andere tarieven. 

 
Zaal 1: €10,- per uur Beamer: € 7,50 per reservering Koffie per kan: € 6,-
Zaal 2: Zie feestpakketten Flipover: € 7,50 per reservering Thee per kan: € 4,-
Zaal 3: €20,- per uur Gebruik keuken en/of vaatwasser: € 50,- Petit four: € 1,50
Zaal 4: €30,- per uur
Zaal 5: €30,- per uur
Zaal 1 “Huiskamerzaal” (30 m²)

Zaal 1 is een knusse ruimte waar kleinschalige activiteiten kunnen plaatsvinden zoals diverse overlegvormen/workshops.
Deze zaal is tot 1 januari 2020 reeds gereserveerd.

Zaal 2 “Feestzaal” (60 m²)

Zaal 2 is uitermate geschikt voor activiteiten met muziek, het organiseren van disco of feesten. De zaal is voorzien van een bar en een podium (4.75 m breed en 2.50 m diep).
Wilt u bij La CaZa een feest organiseren, dan hanteren wij hiervoor een feestpakket (zie onder).

Zaal 3 “Grote zaal” (90 m²)

Zaal 3 is uitermate geschikt voor uw vergadering, receptie of borrel en leent zich uitstekend voor dans- en bewegingsactiviteiten.

Zaal 4 “Community zaal” (39 m²)

Zaal 4 is een mooie, lichte ruimte, gelegen aan de achterkant van het pand. Deze zaal is uitermate geschikt voor vergaderingen en presentaties en heeft een vaste opstelling (community table).  De ruimte is geschikt voor maximaal 20 personen en voorzien van airconditioning.

Zaal 5 “Blauwe zaal” (60 m²)

Zaal 5 is een luxe, ruime zaal voorzien van airconditioning gelegen aan de achterkant van het pand. De zaal is uitermate geschikt voor vergaderingen en presentaties in diverse opstellingen mogelijk.

 Checklist

Indien u alle onderstaande gegevens in uw reserveringsaanvraag vermeldt kunnen wij uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

●   Welke zaal u wilt huren, zaal 1, 2, 3, 4 of 5 (zie de omschrijving van onze zalen)

●   Datum wanneer u de zaal wilt huren

●   Aanvangs- en eindtijd van uw vergadering/presentatie/bijeenkomst

●   Met hoeveel personen u gebruik wilt maken van de zaal

●   Koffie en/of thee

●   Lunch, hapjes etc.

●   Zaal opstelling

●   Huren van een beamer, flipover, statafel(s) en/of een geluidsinstalatie

●   Bijzonderheden. Mochten er specifieke wensen zijn dan kunt u dit aangeven.

●   Factuur gegevens: bedrijfsnaam, contactpersoon, telefoonnummer, naar welk (mail)adres de factuur gestuurd dient te worden

.