Zaalverhuur
Bij La CaZa kunt u een zaal huren voor feesten, vergaderingen, presentaties of andere activiteiten. La CaZa beschikt over 5 zalen die wat betreft indeling, afmeting en afwerking verschillend zijn. In iedere zaal is het mogelijk een presentatie te geven met een beamer (geprojecteerd op een witte muur), welke bij ons te huur is. Ook is het mogelijk een laptop en/of een flipover te huren. Alle zalen zijn rolstoeltoegankelijk.

Catering
Uiteraard kunt u ook gebruik maken van onze catering. Voor koffie en thee, een uitgebreide lunch tijdens uw vergadering of hapjes bij uw presentatie, het is allemaal mogelijk.

Reserveren
Indien u een zaal wilt huren kunt u uw reserveringsaanvraag mailen naar: administratie@la-caza.nl. Onze checklist (zie kader hieronder) kan hierbij handig zijn. U vindt hier alle benodigde informatie overzichtelijk bij elkaar. Na ontvangst van uw reserveringsaanvraag nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op of de door u gewenste zaal beschikbaar is. De zalen zijn op werkdagen te huur. Op dinsdag, donderdag en vrijdag van 9.00 tot 22.30 uur. De overige dagen van 9.00 tot 17.00 uur en van 19.00 tot 22.30 uur.

De zaal is kosteloos te annuleren indien u dit uiterlijk 24 uur van tevoren doorgeeft. Annuleert u later dan zijn wij genoodzaakt de volledige kosten in rekening te brengen.

Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend de zalen bezichtigen, neem contact op via: 030-6061111 of mail ons: administratie@la-caza.nl.
Voor de reserveringen van feestjes en partijen hanteren wij andere tarieven. Onze brochure kunt u hier downloaden. 

 
Zaal 1: €10,- per uur Laptop: €10,- per dagdeel Koffie per kan: €6,-
Zaal 2: €20,- per uur Beamer: €7,50 per dagdeel Thee per kan: €4,-
Zaal 3: €30,- per uur Flipover: €7,50 per dagdeel
Zaal 4: €30,- per uur Versterker: €5,- per dagdeel
Zaal 5: €40,- per uur Sta tafel: €5,-
Zaal 1

30 m²

Kleine zaal waar maximaal 12 personen kunnen vergaderen. Deze zaal is verder geschikt voor kleinschalige activiteiten als knutselen, tekenen of keramiek.

Zaal 2

60 m²

Deze ruimte is extra geïsoleerd. Uitermate geschikt voor activiteiten met muziek, organiseren van disco of feesten. Een podium is aanwezig, deze is circa 4.75 m breed en 2.50 m diep. De zaal is voorzien van een bar.
Vergaderen is uiteraard ook mogelijk, maximaal met 20 personen. In een bioscoopopstelling is deze zaal geschikt voor 30 personen.

Zaal 3

90 m²

Door de wand met spiegels leent deze zaal zich uitstekend voor dans- en bewegingsactiviteiten. De spiegelwand is desgewenst af te schermen met de aanwezige gordijnen.
Vergaderen is uiteraard ook mogelijk, maximaal met 30 personen. In een bioscoopopstelling, voor bijvoorbeeld een presentatie, is deze zaal geschikt voor maximaal 50 personen.

Zaal 4

39 m²

Mooie, lichte ruimte, rustig gelegen aan de achterkant van het pand. Grenzend aan een omheinde buitenplaats. Deze zaal is uitermate geschikt voor vergaderingen en presentaties. De ruimte is geschikt voor maximaal 20 personen. Door de goede lichtinval is deze zaal ook zeer geschikt voor bijvoorbeeld een tekencursus. 

Zaal 5

60 m²

Luxe, ruime en lichte zaal, voorzien van airco. Rustig gelegen aan de achterkant van het pand. Uitermate geschikt voor vergaderingen en presentaties. In een bioscoopopstelling voor bijvoorbeeld een presentatie is deze zaal geschikt voor maximaal 50 personen. Voor vergaderingen is de ruimte geschikt voor maximaal 26 personen.

 Checklist

Indien u alle onderstaande gegevens in uw reserveringsaanvraag vermeldt kunnen wij uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

●   Welke zaal u wilt huren, zaal 1, 2, 3, 4 of 5 (zie de omschrijving van onze zalen)

●   Datum wanneer u de zaal wilt huren

●   Aanvangs- en eindtijd van uw vergadering/presentatie/bijeenkomst

●   Met hoeveel personen u gebruik wilt maken van de zaal

●   Koffie en/of thee

●   Lunch, hapjes etc.

●   Zaal opstelling

●   Huren van een laptop, beamer, flipover, statafel(s) en/of een geluidsinstalatie

●   Bijzonderheden. Mochten er specifieke wensen zijn dan kunt u dit aangeven.

●   Factuur gegevens: bedrijfsnaam, contactpersoon, telefoonnummer, naar welk (mail)adres de factuur gestuurd dient te worden

.